Pre-loader

Geel

Home > Realisaties > Geel
Woningbouw Geel Woningbouw Geel Woningbouw Geel Woningbouw Geel Woningbouw Geel Woningbouw Geel Woningbouw Geel Woningbouw Geel Woningbouw Geel Woningbouw Geel Woningbouw Geel Woningbouw Geel Woningbouw Geel Woningbouw Geel Woningbouw Geel

Geel

Deze gezinswoning is een halfopen bebouwing in het landelijke Ten Aard. Ondanks dat het een halfopen bebouwing is, is dit nog steeds een ruime woning, waarbij de eigenaars kozen voor een moderne begijnhofstijl met de grote inkompoort, lange smalle ramen met kleine onderverdelingen en een ‘blind’ raam bovenaan.

Het authentieke in deze look zit hem in het kruisverband, de strekken boven de ramen die in waaier gemetst zijn en de brede steense dagkanten met dikke geschuurde arduinen vensterbanken. In dit huis zijn ook 2 bogen verwerkt: aan de voordeur een halve rondboog in geschuurde arduin en achteraan de woning is er een raam gemetst met een korfboog. Deze technische bouwuitdagingen worden ook door ons met een feilloze correctheid berekend en verwezenlijkt.

Gevelsteen:
Verbeterde paapsteen rijnvorm KBM K107

Metsverband:
Kruisverband

Ook voor u realiseren wij graag uw droomwoning!

Offerte Aanvragen
Nu Bellen