Pre-loader

Over Ons

Home > Over Ons

Een passie van jongs af aan.

Onze bouwonderneming is ontstaan vanuit een passie die van jongs af aan niet meer te stoppen was. Zo zijn we nu uitgegroeid tot een trots bouwbedrijf waarbij we graag de nadruk leggen op kwaliteitsvol bouwen tot in de kleinste details. Dit door individueel vakmanschap in zowel traditionele bouwtechnieken alsook gebruik makend van de nieuwste innovaties in de bouwwereld, waardoor de kwaliteit en snelheid van een bouwproces hand in hand kunnen gaan.

We leggen ons graag toe op uw project en bespreken samen met u uw wensen en de mogelijkheden. We kunnen uw woondroom in volledige aanneming uitvoeren, maar ‘steekt u zelf graag de handen uit de mouwen’, dan zorgen we graag mee voor de technische en praktische ondersteuning. We werken dan ook graag nauw samen met de bouwheer om tot een kwalitatief hoogstaand resultaat te komen. Hoewel we heel graag uw bouwproject, verbouwing, aanbouw,… graag van A tot Z willen verzorgen, zijn we toch geen sleutel-op-de-deur bedrijf.

In ons kijkboek online, maar ook op het kantoor, kan u enkele van onze realisaties terugvinden. Hierbij ziet u dat we jarenlange ervaring kunnen omzetten in een nauwkeurig, ambachtelijk en mooi resultaat. Dit zowel bij projecten met bepaalde technische uitdagingen als bij prachtige gezinswoningen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor uw eigen droom- of bouwproject te bespreken via ons contactformulier.

Toon

Nu Bellen